Aalten, 16 mei,


Goud voor de barbecueworst van Keurslager Gleis.

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring is de barbecueworst van Keurslager Gleis uit Aalten met de hoogst haalbare score bekroond. En dat betekent goud voor deze barbecueworst. De vakkundige jury heeft de barbecueworst van keurslager Gleis uitgebreid gekeurd en de conclusie was dan ook unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is.


De lekkerste smaak

“De barbecueworst is altijd een hardloper als het barbecue seizoen is begonnen, onze klanten zijn er gek op en we besteden dan ook veel aandacht aan het productieproces van onze barbecueworsten.” aldus een bijzonder trotse Keurslager Gleis. Hij vervolgt: “Wij vinden het belangrijk om te werken met de beste grondstoffen en we weten ook precies wat er in onze barbecueworsten gaat. Zo kunnen we de, volgens ons, lekkerste smaak garanderen!”. Het juryrapport liegt er niet om, met 100 punten kreeg deze barbecueworst welverdiend goud! De jury prees vooral de smaak, bite en de lekkere kruiding.De barbecue kan aan
Hoewel de zon zich nog lang niet iedere dag laat zien, is het volgens Keurslager Gleis nu écht tijd om de barbecue aan te steken. “Onze barbecueworsten zijn heerlijk op de barbecue, maar bij slecht weer kunnen ze natuurlijk ook gewoon in de pan gebakken worden!”. Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Gleis, dan bent u altijd welkom in de slagerij in Aalten om te proeven. Om deze score te vieren, geldt van 17 t/m 23 mei de volgende aanbieding: 4 BBQ worst met een gouden randje voor € 3,85 ! En natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecue assortiment in onze toonbank liggen.

Om iedere barbecue tot een succes te maken!” sluit de glunderende ondernemer af.