Griekse spies met pepersteak

Ingrediënten

  • 3 pepersteaks
  • 12 plakken courgette van 1 cm dik
  • 100 g feta
  • 1 el oregano
  • 1 el olie
  • 1 tl grof zout
  • mespunt paprikapoeder
  • 4 grote spiesen

Bereiding

  • Snijd de pepersteaks in vieren.
  • Snijd de plakken courgette doormidden en snijd de feta in 12 blokjes.
  • Vermeng de oregano, olie, zout en paprikapoeder in een kom en schep hier het vlees, courgette en feta door.
  • Rijg per spies drie stukken vlees, zes stukjes courgette en drie blokjes feta om en om. Zorg dat de feta steeds tussen twee stukjes courgette zit.
  • Rooster de spiesen op de barbecue in circa 3 minuten per kant bruin en rosé.

 

 

Eet smakelijk!

 

Bestel de benodigdheden in onze webshop