Gleis in het nieuws
Wij zijn een ambachtelijk familiebedrijf. Op deze pagina vind je artikelen en nieuwsberichten die meer vertellen over onze geschiedenis, onze producten en andere wetenswaardigheden. Ontdek de passie achter ons vak en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.
Metamorfose voor Slagerij Gleis
AALTEN – Attente klanten merken het al een tijdje, achter de schermen is een ingrijpende verbouwing gaande bij slagerij Gleis. De hele begane grond gaat
Samenwerking Slagerij Gleis met De Voerboer
AALTEN – Er is een prima samenwerking ontstaan tussen De Voerboer en Slagerij Gleis. De Voerboer verkoopt varkensoren en nekspieren van runderen als kwalitatieve hondensnacks,
Wij gaan verbouwen!🚧
Na 30 jaar gaan we weer rigoureus. Benieuwd wat er gaat gebeuren en wanneer? Lees vooral even verder. Inmiddels is onze slagerij niet alleen meer
Rookvlees: details maken het verschil
Als vakman maak je graag het verschil. Dus hoe meer ruimte er is om je kunde te tonen, hoe beter, vindt Keurslager Paul Gleis: “De manier waarop wij rookvlees maken, is daar een
Ambachtelijk bedrijf in een modern jasje
Michel (66), Paul (59) en Koen (33) Gleis zijn de derde en vierde generatie in slagerij Gleis in hartje Aalten. Ze gaan zelf bij boeren