Aspergetijd

Begin april heeft Keurslager Gleis asperges voor u op de kaart.

Het officiële aspergeseizoen is weer begonnen, maar is ook zo weer voorbij. De eerste verse asperges zijn nu verkrijgbaar en het aspergeseizoen eindigt traditiegetrouw op 24 juni. Wees er daarom snel bij!

De witte asperge is veruit het populairst. Witte asperges worden vaak gecombineerd met (been)ham, nieuwe aardappelen, ei en botersaus. Ook de combinatie met zalm of scampi’'s is erg geliefd.


Keurslager Gleis heeft voor u in het assortiment

  • Aspergesoep, geen omkijken meer naar het zelf maken!
  • Aspergequiche, ons vertrouwd receptuur mét asperges
  • Aspergesalade met ham


Wel zin in asperges, maar geen zin om de asperges te koken?

Sous-vide gegaarde asperges, het snelst en makkelijkst te bereiden van de asperges. Deze asperges hoeft u niet meer te koken, maar alleen even 5 minuten in ongeveer 80 graden op te warmen


Niet te vergeten natuurlijk, onze beenham is erg lekker bij de asperges!


Bij Keurslager Gleis geniet u van het witte goud!


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.