PARTY PANNEN

De Party Pan is een fantastische oplossing voor als je een feestje, verjaardag of gezellig samenzijn met vrienden hebt, maar geen zin of tijd om uren in de keuken te staan. In de Party Pan serveren wij heerlijke hapjes of gerechten die je alleen nog maar warm hoeft te maken. De pan wordt geleverd met een aluminium binnenschaal waar de hapjes of gerechten al in zetten. Met de Party Pan geniet je van heerlijke hapjes met gemak. 

We hebben verschillende soorten Party Pannen, dus voor ieder wat wils. Van hapjes zoals grillworst, spareribs en mini gehaktballetjes tot verschillende soorten broodjes zoals pulled pork of boerenkipreepjes. Welke gelegenheid je ook hebt, wij hebben de perfecte Pary Pan voor jou!

hOE WERKT HET?

Heel eenvoudig. Je bestelt de door jou gekozen party pan minimaal 1 dag van tevoren via de webshop of door ons te bellen. Bij de pan ontvang je een bereidingsadvies. Hierop geven wij aan hoe lang  het opwarmen duurt en welke stand je daarvoor moet kiezen. Je kunt weer gezellig naar je gasten!

KOSTEN

De kosten zijn afhankelijk van de gekozen pan. Kijk op onze webshop voor de prijzen van de verschillende soorten pannen. 

Voor het in bruikleen geven van onze party pannen rekenen wij een borg van € 30,00 per pan. Dit bedrag krijg je uiteraard terug als je de pan schoon en heel terugbrengt. 

Wil je de pan houden? Dat mag ook, de pan kost € …..

PARTY PANNEN