koud eten als snack
Allergenen: gluten, koriander, soja, selderij
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
koud eten als snack
Allergenen: gluten, koriander, soja, selderij
Ingrediënten | Varkensvlees, ketjap, melasse, water, zout, gebrande, suikerstroop, E202, aroma, koriander, paprika, gember, peper, komijn, selderijzaad, foelie, fenegriek, kurkuma, chili, kardemom, zout, groenten, aroma, E262, E331, E301, E300, ALLERGENEN:, SOJA, GLUTEN, SELDERIJ |
---|---|
Allergenen | gluten, koriander, soja, selderij |
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.