Loading...

ENTRECOTE

7,5011,25

    * Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen

    Loading...

    bakken als biefstuk.
    boter verwarmen in een platte braadpan. het vlees zouten & kruiden. Als eerste de entrecote braden op de zijkant (met vet= kopse kant) daarna de onder en de bovenkant.
    De onder en de bovenkant – per kant ongeveer 1,5 minuut.
    (afhankelijk van de dikte)

    Ingrediënten

    rundvlees, ALLERGENEN:, GEEN

    Voedingswaarde

    energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “ENTRECOTE” te beoordelen

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *