bakken als biefstuk.
boter verwarmen in een platte braadpan. het vlees zouten & kruiden. Als eerste de entrecote braden op de zijkant (met vet= kopse kant) daarna de onder en de bovenkant.
De onder en de bovenkant – per kant ongeveer 1,5 minuut.
(afhankelijk van de dikte)
Artikelnummer: 67
Categorieën: - EIVRIJ, - GLUTENVRIJ, - LACTOSEVRIJ, - MOSTERDVRIJ, - NOTENVRIJ, - PINDAVRIJ, - SCHAALDIERVRIJ, - SELDERIJVRIJ, - SESAMZAADVRIJ, - SOJAVRIJ, - SULFIETVRIJ, - VIS VRIJ, - WEEKDIERVRIJ, - ZOUTARM, - ZOUTLOOS, BARBECUE, RUNDVLEES
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
Loading...
Ingrediënten | rundvlees, ALLERGENEN:, GEEN |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Wees de eerste om “ENTRECOTE” te beoordelen Reactie annuleren
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.