Gleis in het nieuws
Wij zijn een ambachtelijk familiebedrijf. Op deze pagina vind je artikelen en nieuwsberichten die meer vertellen over onze geschiedenis, onze producten en andere wetenswaardigheden. Ontdek de passie achter ons vak en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.
Wij gaan verbouwen!🚧
23 augustus 2024
Na 30 jaar gaan we weer rigoureus. Benieuwd wat er gaat gebeuren en wanneer? Lees vooral even verder. Inmiddels is onze slagerij niet alleen meer
Rookvlees: details maken het verschil
21 februari 2024
Als vakman maak je graag het verschil. Dus hoe meer ruimte er is om je kunde te tonen, hoe beter, vindt Keurslager Paul Gleis: “De manier waarop wij rookvlees maken, is daar een
Ambachtelijk bedrijf in een modern jasje
17 januari 2024
Michel (66), Paul (59) en Koen (33) Gleis zijn de derde en vierde generatie in slagerij Gleis in hartje Aalten. Ze gaan zelf bij boeren