Vleespakket

Het is altijd leuk om iemand te verrassen met een vleespakket. Wij stellen graag een persoonlijk vleespakket voor u samen. Het is niet alleen een origineel cadeau om te krijgen, maar ook leuk om te geven. Of het nu gaat om een verjaardag van een familielid, vriend of kennis, als bedankje, voor een jubileum of om de 50e verjaardag te vieren met een Abraham of Sarah van vlees; wij regelen het voor u. Het samenstellen van een vleespakket vergt wat tijd, daarom vragen wij u om deze vooraf te bestellen. Elk pakket wordt geleverd met een formulier waarop de inhoud van het vleespakket staat vermeld.

Origineel cadeau

Een vleespakket kunnen we prachtig presenteren op een schaal. Maar als u wilt, kunnen we het vlees ook verdelen over schaaltjes, zodat de ontvanger het makkelijk kan bewaren in de koelkast of vriezer. Een vleespakket kunnen we voor u samenstellen vanaf € 30,00

Abraham of Sarah

Bij het bereiken van de mijlpaal van 50 jaar is het extra leuk om een vleespop (Sarah of Abraham) cadeau te geven. Een vlees Abraham of Sarah kunnen we voor u creëren vanaf € 60,00. 

Vleesschaal met cijfers

Als u een iets kleiner budget in gedachten heeft, is dat geen probleem! Kies dan voor onze vleesschaal, waarin een getal (bijvoorbeeld 50 of 60) op speelse wijze is verwerkt.

Cadeaubon

Een cadeaubon is een prachtige toevoeging aan een Abraham, Sarah of vleespakket. Of gewoon als cadeau. De ontvanger kan dan zelf kiezen uit ons assortiment. 

Goed om te weten:

  • Minimaal 2 dagen van tevoren bestellen, maar bel voor de zekerheid want wellicht kunnen we het wel regelen.
  • Geef het aantal personen binnen het gezin van de ontvanger door.
  • Heeft u speciale wensen of allergenen of zijn er bepaalde producten die u liever niet in pakket wilt. Laat het ons weten.
  • Een vleespakket kunt u ook combineren met cadeaubonnen.