BBQ-Vlees

BBQ-vlees is één van de specialiteiten van Slagerij Gleis. Zelf houden wij ervan dat er naast de basics ook wat anders op de barbecue gaat. Niet dat er met de worst of speklap iets mis is, maar afwisseling van spijs doet eten. Dit is terug te zien in ons assortiment, we proberen voor iedereen iets te hebben. Ja, voor iedereen. Voor vis, vegetarisch, vegan en garnituren kun je bij ons terecht, maar vlees blijft uiteraard de specialiteit.

Qua BBQ-vlees bieden wij alleen al meer dan 30 verschillende soorten spiezen en lapjes aan in ons standaard BBQ-assortiment. Mocht je moeite hebben met het maken van een keuze, dan hebben wij al verschillende pakketten voor je samengesteld. Om vernieuwend te blijven hebben wij regelmatig één of meerdere uitblinkers. Tegenwoordig is grootvlees* erg in trek en ook dat hebben wij in ons assortiment. Mocht jij low & slow, hot & fast en verschillende vleessoorten & rassen willen barbecueën dan kun je bij ons terecht. Onze slagers hebben zelf ook regelmatig de barbecue aan en proberen genoeg recepten. Voor het juiste advies bij jouw stukje vlees ben je van harte welkom!

Hoeveel heb je nu nodig??
We krijgen vaak de vraag hoeveel hebben we nu nodig? Over het algemeen kun je als richtlijn het volgende per persoon aanhouden:

  • 4 stukjes vlees per persoon
  • (rundvlees)salade 200 gram
  • rauwkost 100 gram  
  • sausjes 2 of 3 verschillende soorten
  • kruidenboter
  • flink stuk stokbrood (4 personen 1 Stokbrood)

Verhuur & barbecue catering
Heb jij geen BBQ thuis of simpelweg geen zin om deze schoon te maken na 
gebruik? Geen probleem! Wij verhuren diverse soorten barbecues, waaronder gasbarbecues, houtskoolbarbecue en Ofyrs.** Wil je liever samen met vrienden & familie in de tuin zitten, terwijl er voor je wordt gebarbecued? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als BBQ-cateraar nemen we je graag al het werk uit handen en regelen we de gehele BBQ voor je. Onze grillmeisters staan klaar vanaf een gezelschap van 25 personen.

* Met grootvlees is het gewenst om van tevoren te bellen en te overleggen
** Barbecues zijn alleen te huur bij afname van BBQ-vlees van Gleis

BBQ pakketten

BBQ PAKKET – ROYAAL
14,20
saté varkenshaas, sparerib, pepersteak, zomerbiefstuk, kip op stok 
BBQ PAKKET – TOP OF THE BILL
11,20
kip op stok,  pepersteak, saté varkenshaas, zomerbiefstuk 
BBQ PAKKET – LARGE
10,75
Achterhoekse steak, saté van varken, boerenkipvink, hamburger, biefstukspies
BBQ PAKKET – SPIESEN PARADE
9,85
biefstukspies, kalfs pesto spies, saté van kip, piri piri spies 
BBQ PAKKET – HAMBURGER PARTY
8,05
Entrecôte burger, butcher burger, mega burger
BBQ PAKKET – BASIC
7,70
BBQ-worst,  gemarineerde karbonade,  saté van kip,  gemarineerde speklap 
BBQ GARNITUUR PAKKET
6,10
rundvleessalade, rauwkost, satésaus, knoflooksaus, zigeunersaus, stuk stokbrood, kruidenboter
BBQ PAKKET – JUNIOR
4,00
kinderspies, BBQ worst, marshmallow spies

BBQ huren

Je kunt bij Slagerij Gleis verschillende BBQ’s huren. Voor bijzondere gelegenheden hebben wij prachtige OFYR’s te huur. Een prachtig luxe kooktoestel die van jou buiten evenement een speciale beleving maakt. Je kan een OFYR huren door contact met ons op te nemen via 0543-472315.

Daarnaast hebben we topkwaliteit gas- en houtskool BBQ’s te huur. Deze zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop of via de linkjes hieronder.