BBQ-Vlees

BBQ-vlees bestellen doe je bij Gleis! 

Het vlees voor op de barbecue (BBQ) is één van de specialiteiten van Slagerij Gleis. Zelf houden wij ervan dat er naast de basics ook wat anders op de barbecue gaat. Niet dat er met de worst of speklap iets mis is, maar afwisseling van spijs doet eten. Dit is terug te zien in ons assortiment, we proberen voor iedereen iets te hebben. Ja, voor iedereen. Voor vis, vegetarisch, vegan en garnituren kun je bij ons terecht, maar vlees blijft uiteraard de specialiteit.

Qua vlees bieden wij alleen al meer dan 30 verschillende soorten spiezen en lapjes aan in ons standaard BBQ-assortiment. Mocht je moeite hebben met het maken van een keuze, dan hebben wij al verschillende pakketten voor je samengesteld. Om vernieuwend te blijven hebben wij om de paar weken één of meerdere uitblinkers. Tegenwoordig is grootvlees* erg in trek en ook dat hebben wij in ons assortiment. Mocht jij low & slow, hot & fast en verschillende vleessoorten & rassen willen barbecueën dan kun je bij ons terecht. Onze slagers hebben zelf ook regelmatig de barbecue aan en proberen genoeg recepten. Voor het juiste advies bij jouw stukje vlees ben je van harte welkom!

Hoeveel heb je nu nodig??
We krijgen vaak de vraag hoeveel hebben we nu nodig. Over het algemeen kun je als richtlijn het volgende per persoon aanhouden:

  • 4 stukjes vlees per persoon
  • rundvleessalade 200 gram
  • rauwkost 100 gram  
  • sausjes 3 verschillende soorten
  • flink stuk stokbrood (4 personen 1 Stokbrood)

Verhuur & barbecue catering
Heb jij geen barbecue thuis of gewoon geen zin om deze schoon te maken na 
gebruik? Wij verhuren verschillende barbecues: gasbarbecues, houtskoolbarbecue en Ofyrs.** Wil je liever met jouw vrienden & familie in de tuin zitten, terwijl er voor je gebarbecued wordt? Dan zijn wij de BBQ-cateraar die je zoekt. Wij kunnen je op het gebied van eten (of BBQ-en) volledig ontzorgen en de gehele BBQ voor je regelen. 

* Met grootvlees is het gewenst om van tevoren te bellen en te overleggen
** Barbecues zijn alleen te huur bij afname van BBQ-vlees van Gleis

BBQ huren

Je kunt bij Slagerij Gleis verschillende BBQ’s huren. Voor bijzondere gelegenheden hebben wij prachtige OFYR’s te huur. Een prachtig luxe kooktoetsel die van jouw buiten evenement een speciale beleving maakt. Je kan een OFYR huren door contact met ons op te nemen via 0543-472315.

Daarnaast hebben we top kwaliteit gas- en houtskool BBQ’s te huur. Deze zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop of via de linkjes hieronder.