BBQ Vlees

BBQ vlees bestellen doe je bij Gleis! 

Het vlees voor op de barbecue (BBQ) is één van de specialiteiten van Slagerij Gleis. Zelf houden wij ervan dat er naast de basics ook wat anders op de barbecue gaat. Niet dat er met de worst of speklap iets mis is, maar afwisseling van spijs doet eten. Dit is terug te zien in ons assortiment en proberen voor iedereen iets te hebben. Ja, voor iedereen. Voor *vis, vegetarisch, vegan en garnituren kun je bij ons terecht, maar vlees blijft uiteraard de specialiteit.

Qua vlees bieden wij alleen al 30+ verschillende spiesen en lapjes aan die standaard in het barbecue assortiment zitten. Mocht jij moeite hebben met het maken van een keuze, dan hebben wij al verschillende pakketten gemaakt. Om vernieuwend te blijven hebben wij om de paar weken één of meerdere uitblinkers. Tegenwoordig is grootvlees* erg in trek en ook daar kunnen wij jou in voorzien. Mocht jij low & slow, hot & fast en verschillende vleessoorten & rassen willen barbecueën dan kun je bij ons terecht. Onze slagers hebben zelf ook regelmatig de barbecue aan en proberen genoeg recepten. Voor het juiste advies bij jouw stukje vlees ben je van harte welkom!

Verhuur & barbecue catering

Heb jij geen barbecue thuis of gewoon geen zin om deze schoon te maken na gebruik? Wij verhuren verschillende barbecues: gasbarbecues, houtskoolbarbecue en Ofyrs.** Wil jij liever met jouw vrienden & familie in de tuin zitten terwijl er gebarbecued wordt? Dan kunnen wij jou op het gebied van eten volledig ontzorgen en het gehele plaatje regelen en zijn wij dé barbecue cateraar die jij zoekt.

* Met grootvlees is het gewenst om van te voren te bellen en te overleggen
** Barbecues zijn alleen te huur bij afname van barbecuevlees van Gleis

BBQ pakketten

bbq pakketten thuis bezorgd? Dat kan bij Slagerij Gleis. 

BBQ huren

Je kunt bij Slagerij Gleis verschillende BBQ’s huren. Voor bijzondere gelegenheden hebben wij prachtige OFYR’s te huur. Een prachtig luxe kooktoetsel die van jouw buiten evenement een speciale beleving maakt. Je kan een OFYR huren door contact met ons op te nemen via 0543-472315.

Daarnaast hebben we top kwaliteit gas- en houtskool BBQ’s te huur. Deze zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop of via de linkjes hieronder.