Verse Maaltijden

Tegenwoordig is vlees niet meer het enige waar wij ons in onderscheiden. Al ruim 25 jaar hebben wij Dick Stronks in dienst, onze chef. Dick zorgt voor een scala van dagverse kant-en-klare maaltijden, maaltijdcomponenten, soepen, salades, ovenschotels, rauwkosten en meer. Allemaal met zorg en liefde voor jou bereid met eerlijke verse ingrediënten en zonder toevoegingen. Kortom, eerlijke, vertrouwde en smakelijke maaltijden!

Maaltijden voor één persoon of voor het hele gezin?

Slagerij Gleis heeft voor ieder wat wils. Als jij op zoek bent naar een gezonde en makkelijke maaltijd voor het gezin dan kan je bij ons terecht! Ben jij nou opzoek naar een maaltijd voor 1 persoon dan is dat ook geen enkel probleem.  In de toonbank hebben wij altijd 10 verschillende kant-en-klare maaltijden liggen; in elke hoeveelheid te verkrijgen. Ook hebben we elke week een maaltijd in de aanbieding die vaak voor één persoon verpakt is. Bekijken het assortiment! Dit linken aan het traiteur gedeelte van de shop (alle maaltijden /componenten dus)

Maaltijden voor 1 persoon

Maaltijdservice aan huis

Spijs van Gleis, – het nieuwe à la carte – onze maaltijdservice aan huis. Stel iedere week een menu samen uit ons “Spijs van Gleis” maaltijdassortiment. Kleine of grote porties, zoutarm of zoutloos en te selecteren op het vrij zijn van verschillende allergenen.

Voor een volledig overzicht van onze maaltijd bezorgservice kun je op de onderstaande pagina terecht. Let op: aan het bestellen en laten bezorgen of ophalen van de maaltijden zitten een aantal spelregels verbonden.

Van oer-Hollandse tot Indonesisch

De maaltijden en componenten die wij aanbieden zijn afkomstig uit diverse keukens. Zo hebben wij standaard verschillende Hollandse kost in het assortiment,  op het seizoen afgestemd, maar ook internationale gerechten uit de Italiaanse keuken, Indonesische keuken en het Midden-Oosten.
BABI PANGANG
Vanaf 2.63
HOLLANDSE BAKSCHOTEL
Vanaf 4.95
PILAF
Vanaf 2.54
SPAGHETTI
Vanaf 4.59