Verse Maaltijden

Tegenwoordig is vlees niet meer het enige waar wij ons in onderscheiden. Al ruim 25 jaar hebben wij Dick Stronks in dienst, onze chef. Dick zorgt samen met onze 2e kok Goos van Zijtveld voor een scala aan dagverse kant-en-klare maaltijden, maaltijdcomponenten, soepen, salades, ovenschotels, rauwkosten en meer. Allemaal met zorg en liefde voor jou bereid met eerlijke verse ingrediënten en zonder toevoegingen. Kortom, eerlijke, vertrouwde en smakelijke maaltijden!

Maaltijden voor één persoon of voor het hele gezin?

Slagerij Gleis heeft voor ieder wat wils. Als je op zoek bent naar een gezonde en makkelijke maaltijd voor het gezin dan kun je bij ons terecht! Ben je nu opzoek naar een maaltijd voor 1 persoon dan is dat ook geen enkel probleem.  In de toonbank hebben wij altijd 10 verschillende kant-en-klare maaltijden liggen; in elke hoeveelheid te verkrijgen. Ook hebben we elke week een maaltijd in de aanbieding die vaak voor één persoon verpakt is. Bekijk het assortiment! 

Maaltijden voor 1 persoon

Maaltijdservice aan huis

Spijs van Gleis, onze maaltijdservice aan huis. Stel elke week een menu samen uit ons “Spijs van Gleis” maaltijdassortiment. Kleine of grote porties, zoutarm of zoutloos.

Voor een volledig overzicht van onze maaltijd bezorgservice kun je op de onderstaande pagina terecht. 
Let op: aan het bestellen en laten bezorgen van de maaltijden zitten een aantal spelregels verbonden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Van oer-Hollands tot Indonesisch

De maaltijden en componenten die wij aanbieden zijn afkomstig uit diverse keukens. Zo hebben wij standaard verschillende Hollandse kost in het assortiment, op het seizoen afgestemd, maar ook internationale gerechten uit de Italiaanse-, Indonesische-, en Oosterse keuken.

HOLLANDSE BAKSCHOTEL
5,559,25
SPAGHETTI
4,717,85
PILAF
2,694,47
BABI PANGANG
2,754,58