vlees zouten & kruiden. aanbraden in een hoge braadpan en daarna wat water erbij doen. de warmtebron wat temperen zodat het braadvet niet meer hard borrelt maar ook niet helemaal stil staat.
pan afsluiten met deksel. regelmatig het vlees keren. braadtijd +/- 1,5 uur
Artikelnummer: 61
Categorieën: - EIVRIJ, - GLUTENVRIJ, - LACTOSEVRIJ, - MOSTERDVRIJ, - NOTENVRIJ, - PINDAVRIJ, - SCHAALDIERVRIJ, - SELDERIJVRIJ, - SESAMZAADVRIJ, - SOJAVRIJ, - SULFIETVRIJ, - VIS VRIJ, - WEEKDIERVRIJ, RUNDVLEES
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
Loading...
Ingrediënten | rundvlees, ALLERGENEN:, GEEN |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Wees de eerste om “RIBSTUK” te beoordelen Reactie annuleren
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.