Bakken als biefstuk
Allergenen: selderij, mosterd
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
Bakken als biefstuk
Allergenen: selderij, mosterd
Ingrediënten | rundvlees, zout, aardappelzetmeel, maltodextrine, dextrose, aroma, specerijen, (o.a., peper), stabilisator:, natriumcitraten, E, 331, zuurteregelaar:, natriumacetaten, E, 262, antioxidant:, ascorbinezuur, E, 300, natriumascorbaat, E, 301, kruiden, tomatensap, azijn, citroen., ALLERGENEN:, MOSTERD, SELDERIJ |
---|---|
Allergenen | selderij, mosterd |
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.