Rollade in een hoge braadpan (met deksel) aanbraden, als de rollade lekker bruin is dan voorzichtig wat warm water toevoegen als de rand ( ongeveer een half kopje) het vuur wat lager zetten. Het braadvet hoeft niet echt meer te koken maar ook niet helemaal stil te staan. De deksel op de pan – goed sluiten!
Braadtijd +/- 2,5 uur. Geregeld omdraaien en eventueel wat water toevoegen.
Loading...
Artikelnummer: 88
Categorie: RUNDVLEES
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
Loading...
Ingrediënten | rundvlees, zout, kruiden |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Wees de eerste om “RUNDER STOOFROLLADE” te beoordelen Reactie annuleren
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.