Bakken naar gewenste knapperigheid. Kern moet minimaal 65-68°C zijn
Allergenen: mosterd
€1,90 per stuk
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
Bakken naar gewenste knapperigheid. Kern moet minimaal 65-68°C zijn
Allergenen: mosterd
| Ingrediënten | ALLERGENEN:, MOSTERD, Varkensvlees, raapzaadolie, zeezout, mosterd, (water, mosterdzaad, azijn, zout, specerijen, specerijextract), dextrose, aroma, kruiden, (peterselie, overige, kruiden), paprika, specerijen, suiker, antioxidant, (E307). |
|---|---|
| Allergenen | mosterd |
| Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.