Ongeveer 7 a 8 minuten bakken of grillen of de barbecue. Kern 65-68°C
Ingrediënten: varkensvlees, raapzaadolie, zout, paprika, E621, dextrose, kruiden,
specerijen, peterselie, E304L,
E306
ALLERGENEN: SELDERIJ
Allergenen: selderij
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
Ongeveer 7 a 8 minuten bakken of grillen of de barbecue. Kern 65-68°C
Ingrediënten: varkensvlees, raapzaadolie, zout, paprika, E621, dextrose, kruiden,
specerijen, peterselie, E304L,
E306
ALLERGENEN: SELDERIJ
Allergenen: selderij
Ingrediënten | varkensvlees, raapzaadolie, zout, paprika, E621, dextrose, kruiden, |
---|---|
Allergenen | selderij |
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.