Een lamsrollade kan heel goed iets rose gebraden worden. Aanbraden in een hoge braadpan, op hoog vuur. Als de rollade lekker bruin is dan het vuur wat lager (eventueel wat extra boter toevoegen) geen water toevoegen en geen deksel gebruiken. de braadtijd is afhankelijk van bv de dikte van de rollade.
500 gram 35-45 minuten
1000 gram 60-75 minuten
kerntemperatuur 60 °C rose
65 °C medium
Loading...
Artikelnummer: 137
Categorie: LAMSVLEES
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
Loading...
Ingrediënten | Lamsvlees, zout, kruiden |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Wees de eerste om “LAMS ROLLADE” te beoordelen Reactie annuleren
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.