Direct grillen op de barbecue; bakken als een biefstuk. Kern tussen 50-55°C voor een medium gaarheid.
Allergenen: eiwit, ei
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
Direct grillen op de barbecue; bakken als een biefstuk. Kern tussen 50-55°C voor een medium gaarheid.
Allergenen: eiwit, ei
Ingrediënten | Allergenen;, GEEN, Rundvlees, water, raapzaadolie, zeezout, paprika, specerij, dextrose, peterselie, kruiden, raapzaadolie, aroma, specerijextract, suiker, E307, raapzaadolie, specerij, zout, bouillon, (zout, maltodextrine, ui, gistextract, zonnebloemolie, sacharose, specerijextract, gehydrolyseerd, plantaardig, eiwit, zout, glucosestroop, E500, E262, E331, E301, E300, glucosestroop, E500, gehydrolyseerd, plantaardig, eiwit, natriumcitraat |
---|---|
Allergenen | eiwit, ei |
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.