stoven: vlees zouten & kruiden, aanbraden in een hoge braadpan en daarna wat water erbij doen. De warmtebron temperen zodat het braadvet niet meer hard borrelt maar ook niet helemaal stil staat.
Pan afsluiten met deksel, regelmatig het vlees keren. braadtijd 1,5 uur.
braden: in platte braadpan braden als biefstuk, maar dan wat langer; dus geen water of deksel gebruiken. 10-15 minuten
BBQ: Low&Slow (1,5) uur of grillen en rosé eten (50-55ºC)
Artikelnummer: 64
Categorieën: - EIVRIJ, - GLUTENVRIJ, - LACTOSEVRIJ, - MOSTERDVRIJ, - NOTENVRIJ, - PINDAVRIJ, - SCHAALDIERVRIJ, - SELDERIJVRIJ, - SESAMZAADVRIJ, - SOJAVRIJ, - SULFIETVRIJ, - VIS VRIJ, - WEEKDIERVRIJ, - ZOUTARM, - ZOUTLOOS, BARBECUE, RUNDVLEES
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
Loading...
Ingrediënten | rundvlees, ALLERGENEN:, GEEN |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Wees de eerste om “FIJNE RIB” te beoordelen Reactie annuleren
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.