Loading...

FIJNE RIB

10,2015,30

    * Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen

    Loading...

    stoven: vlees zouten & kruiden, aanbraden in een hoge braadpan en daarna wat water erbij doen. De warmtebron temperen zodat het braadvet niet meer hard borrelt maar ook niet helemaal stil staat.
    Pan afsluiten met deksel, regelmatig het vlees keren. braadtijd 1,5 uur.
    braden: in platte braadpan braden als biefstuk, maar dan wat langer; dus geen water of deksel gebruiken. 10-15 minuten
    BBQ: Low&Slow (1,5) uur of grillen en rosé eten (50-55ºC)

    Ingrediënten

    rundvlees, ALLERGENEN:, GEEN

    Voedingswaarde

    energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “FIJNE RIB” te beoordelen

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *