Wij gaan verbouwen!🚧

Na 30 jaar gaan we weer rigoureus. Benieuwd wat er gaat gebeuren en wanneer? Lees vooral even verder.

Inmiddels is onze slagerij niet alleen meer slagerij en doen we van maaltijden tot aan snacks; eigenlijk kunnen jullie bij ons terecht voor elk eetmoment van de dag. Uiteraard blijft onze focus liggen op wat we al 113 jaar doen, jullie voorzien van een geweldig lekker stukje vlees, de juiste bereidingswijze en geholpen worden met een glimlach. We hopen nog jaren het ambacht uit te mogen voeren en ons vlees, in welke vorm dan ook, voor jullie te mogen bereiden.

Door de jaren heen zien we toch steeds meer gezichten in de winkel én daar zijn wij jullie natuurlijk mega dankbaar voor! Dit betekend ook dat we met steeds meer collega’s zijn (30+ inmiddels) en wel wat extra ruimte kunnen gebruiken. In de winkel willen we graag extra ruimte voor nog meer heerlijks, meer werkruimte en meer koeling. Daarbij vinden wij ook dat onze hardwerkende mensen een mooie upgrade verdienen in de kwaliteit van pauze houden, de kantine krijgt een paar extra m². We bereiden ons in ieder geval voor op de komende 30 jaar! Om dit voor elkaar te krijgen gaan we de hoogte in en gaat onze huidige kantine en kantoor naar de 1e verdieping.

De verhuizing van kantine en kantoor noemen wij fase 1, want uiteindelijk maakt fase 1 ruimte voor fase 2. Waarbij de winkel volledig gestript gaat worden, de muren van de kantine en het kantoor eruit gaan en dit volledig bij de winkel aangetrokken wordt. Vanuit deze nieuwe ruimte gaan we weer opbouwen; zo’n 40m² extra. Met deze meters hopen we de komende tijd toch redelijk uit de voeten te kunnen.

Fase 1 gaat van start in de 1e week van september en zal midden november afgerond zijn, want verbouwen en Kerst tegelijk lijkt ons geen prettige combinatie. In fase 1 zal er voor jullie als klant weinig tot geen overlast zijn; wellicht iets minder parkeergelegenheid, maar dit gaat onze aannemer Rots Bouw beperken. Als Schoppers constructie en advies goed zijn werk heeft gedaan dan blijft het pand overeind. Als het goed is kunnen we er ook warmpjes bijzitten, HK-installatietechniek Kruisselbrink en het liefst niet alleen met kaarslicht Perebolte. Voor de meest efficiënte indeling en het helpen van alle mogelijkheden opties heeft Rinke ter Haar architectuur ons versterkt en gaat ByJessie zorgen dat de 1e verdieping van onze nieuwe winkel gaat aansluiten en daarbij natuurlijk slagerij Gleis uitstraalt. Om te zorgen dat dit alles ook zo blijft als dat het straks is, gaat SafetyTech zorgen dat niemand ongemerkt binnenkomt of iets verdwijnt in de nacht. 

Tijdens fase 2 zullen wij een noodwinkel realiseren en bezig blijven om jullie te kunnen voorzien van de dagelijkse lekkernijen. Daarover later meer.

Ben jij ook benieuwd hoe dit gaat worden en ben jij een slager? Wij zoeken er nog 1!