Kerst

De heerlijkste maand van het jaar staat voor de deur: december. Tijd om de kerstboom in de woonkamer te zetten, de kerstverlichting op te hangen, je mooiste kerstjurk of pak aan te trekken, kerstpakketten te bestellen en bij de slager je kerstbestelling te plaatsen, zodat je samen met je familie en vrienden kunt genieten van heerlijke maaltijden. Maar de grote vraag blijft altijd: ‘Wat gaan we eten? Wij willen je helpen om de keuze voor het kerstontbijt, de kerstlunch, het kerstdiner en de tussendoortjes dit jaar makkelijker en vooral smakelijker te maken. Ook voor bedrijven bieden wij relatiegeschenken en kerstpakketten, die je natuurlijk ook als blijk van waardering aan je buurman of -vrouw kunt geven. Velen van ons, inclusief wijzelf, denken bij Kerst aan één ding: gourmetten! Daarom hebben wij diverse gourmet- en fonduepakketten samengesteld om je feestdagen nog specialer te maken. 

Snel navigeren naar het gewenste item

Alles wat u nodig heeft voor een smakelijke kerst! In de folder staat alle informatie die u moet weten over het bestellen en het ophalen van uw bestelling. Hier alvast, de belangrijkste punten. 

Vooruit bestellen
Niet alles hoeft een aantal dagen voor Kerst opgehaald te worden. Wij verpakken onze producten, vacuüm of in een gasverpakking; en invriezen is ook een optie.

Besteltermijn
Voor de meeste producten kunt u tot 2 dagen voor de ophaaldatum bestellen. Het overzicht van de dagen staan in de folder.

Pick-up point
Ook dit jaar hebben wij een afhaalpunt aan de achterkant. Hier kunt u alleen pinnen; vergeet uw bestelnummer niet.

Parkeren
Parkeren kan op onze parkeerplaats aan de achterzijde.

Onze kerstpakketten zijn nuttig en hebben een hoge gebruikswaarde. Enkele steekwoorden die van toepassing zijn op onze pakketten zijn: lokaal, vertrouwd, verwennen en op maat.

Lokaal
Lokaal ondernemen doen we al jaren; daarom komt ons vee van boeren uit de regio. Wij gaan al meer dan 100 jaar zelf naar de boer om het juiste vee te selecteren.

Vertrouwd
Onze producten zijn vers; en de houdbaarheid is goed, de producten zijn vacuüm of onder een atmosferische omgeving verpakt. Waar nodig zitten er bewaar- en bereidingsadviezen bij.

Verwennen
Wij gaan voor smaak en beleving! Wij willen jullie verbazen met al het lekkers in ons assortiment.

Op maat
– verschillende gebruiksmomenten
– van groot tot klein
– waardebonnen

 

Uit eten, maar toch lekker thuis! Voor de kerstdagen hebben we verschillende gerechten samengesteld. Ambachtelijk en vers bereid door onze chefs! 

Bereiding
De maaltijd onderdelen zijn vers bereid en krijgt u geleverd in oven- en magnetron bestendige bakken. Het opwarmen is heel eenvoudig en u krijgt tips van de chef. Op onze bereidingspagina vindt u de recepten en tips voor de bereiding.

Bestellen voor
De kerstdinercomponenten zijn te bestellen tot en met maandag 18 december! In de webshop staan 2 foto’s: hoe het kan worden en hoe u het aangeleverd krijgt. Ophalen is de zaterdag 23 december.

Voor-, tussen- en hoofdgerecht
Er zijn mogelijkheden voor voor-, tussen- en hoofd- en nagerechten; vergeet de garnituren niet. Daarnaast hebben wij ook snacks!

Vegetarisch
Dit jaar ook een geheel vegetarisch menu samen te stellen.

Beef wellington

Beef Wellington

Een echte Kerst klassieker! Een mooi stuk ossenhaas die licht aangebraden is en daarna ingerold in serranoham en een paddenstoelen duxelles. Vervolgens komt er een buitenkant van bladerdeeg omheen. Deze hebben we voor 3 of 4 personen.

Het plateau is 32 verschillende koude hapjes op een plank. Wij zorgen voor de hapjes en de plank; u hoeft het alleen op tafel te zetten en te genieten. Geen werk, maar wel genieten!  Zie de plateau pagina voor meer info.

Partypannen

De partypannen hebben wij in twee maten: 70 en 140 hapjes en zijn verdeeld over 6 verschillende soorten. De hapjes die erin zitten zijn spareribs, grillworst, tv-sticks, mini kipsaté, en twee soorten balletjes. Lekker snacken tijdens het dobbelspel?

Er zijn verschillende pakketten voor de gourmet: keur, speciaal, voor kinderen én wild. Mocht u willen fonduen dan staat dat ook op dit gedeelte van de website. 

Vergeet uw sauzenbrood en salades niet! 

 

Inspiratie voor Uw kerstdiner

Vier de kerstdagen met heerlijke gerechten. Dit kan door te kiezen voor onze diner onderdelen of kijk eens voor inspiratie naar een van onze recepten. Op onze handige bereidingspagina vindt u tips en tricks voor het braden en bereiden van verschillende vleessoorten en gerechten. 

BESTELLING COMPLEET?

Heeft u een keuze kunnen maken? Graag bespreken wij uw bestelling in de winkel of aan de telefoon. Daarnaast is de webshop uiteraard mogelijk; let wel op de hoeveelheden en gewichten. 

Wij kiezen ervoor om uw kerstbestelling telefonisch of persoonlijk op te nemen i.v.m. foutgevoeligheid. Missende of verkeerde producten tijdens het kerstdiner zijn zowel voor u als voor ons heel vervelend.

Hoe werkt de webshop?

Wij willen u door middel van de website en shop een beeld geven wat wij te bieden hebben deze feestdagen en daarnaast uiteraard ons vaste assortiment. Momenteel zijn wij druk in ontwikkeling met het online gedeelte, maar werkt het helaas nog niet altijd even soepel. Daarom even een begeleidend stukje tekst om er toch uit te komen.

  • Als u geen producten meer ziet door bijvoorbeeld te filteren is het makkelijkst om terug te gaan naar https://slagerijgleis.nl/webshop/ en hier de warengroep selecteren die u wilt gebruiken. Als u bij een product zit kunt u dan ook het beste bovenin de afbeelding op ‘WEBSHOP’ drukken
  • Als u alle producten wilt zien die in de folder staan is https://slagerijgleis.nl/product-categorie/kerstfolder/ de place to be!
  • In deze pagina kunt u ook op verschillende afbeeldingen en koppen drukken om bij de bijbehorende webshoppagina’s te komen.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring! We zouden het op prijs stellen als u uw recensie achterlaat via de knop review. 

KERSTPAKKET op maat?