Kerst

De meest smakelijke maand komt eraan, december. Het is tijd voor de kerstboom in de woonkamer, kerstverlichting, de kerst jurk, kerstpakketten en de kerstbestelling bij de slager om heerlijk te kunnen dineren met familie en vrienden. Alleen de grote vraag blijft natuurlijk: ‘Wat gaan we eten?’ Wij willen de keus voor het kerstontbijt, -lunch, -diner en/of de tussendoortjes wat makkelijker en vooral lekkerder maken. Voor bedrijven hebben wij ook relatiegeschenken en kerstpakketten, uiteraard is dit ook als bedankje/aardigheidje voor de buurman of -vrouw mogelijk. Veel mensen -waaronder wij- denken bij Kerst: ‘gourmetten!’. Daarom hebben wij verschillende gourmet- en fonduepakketten samengesteld

 

Snel navigeren naar het gewenste item

Alles wat u nodig heeft voor een smakelijk kerst! In de folder staat alles wat u moet weten betreft het bestellen en het ophalen ervan. De belangrijkste punten staan hier alvast.

Vooruit bestellen
Niet alles hoeft een aantal dagen voor Kerst opgehaald te worden. Wij verpakken onze producten vacuüm of in een gasverpakking; daarnaast is invriezen ook een optie.

Besteltermijn
Het is mogelijk -voor de meeste producten- om tot 2 dagen voor het ophalen van de bestelling te bestellen. Het overzicht van de dagen staan in de folder.

Pick-up point
Ook dit jaar hebben wij een afhaalpunt aan de achterkant. Hier kunt u alleen pinnen; vergeet uw bestelnummer niet.

Parkeren
Parkeren kan op onze parkeerplaats aan de achterzijde.

 

Onze kerstpakketten zijn nuttig en hebben hoge gebruikswaarde. Enkele steekwoorden die van toepassing zijn op onze pakketten zijn: lokaal, vertrouwd, verwennen en op maat.

Lokaal
Lokaal ondernemen doen we al jaren; daarom komt ons vee van boeren uit de regio. Wij gaan al meer dan 100 jaar zelf naar de boer om het juiste vee te selecteren.

Vertrouwd
Onze producten zijn vers; en de houdbaarheid is goed, de producten zijn vacuüm  of onder een atmosferische omgeving verpakt. Waar nodig zitten er bewaar- en bereidingsadviezen bij.

Verwennen
Wij gaan voor smaak en beleving! Wij willen jullie verbazen met al het lekkers in ons assortiment.

Op maat
– verschillende gebruiksmomenten
– van groot tot klein
– waardebonnen


Uit eten, maar toch lekker thuis! Voor de kerstdagen hebben we verschillende gerechten samengesteld. Ambachtelijk en vers bereid door onze chefs! 

Bereiding
De maaltijd onderdelen zijn vers bereid en krijgt u geleverd in oven- en magnetron bestendige bakken. Het opwarmen is heel eenvoudig en u krijgt tips van de chef.

Bestellen vóór
De kerstdiner componenten zijn te bestellen tot en met maandag 19 december! In de webshop staan 2 foto’s: hoe het kan worden en hoe u het aangeleverd krijgt. Ophalen is de 24e december.

Voor-, tussen- en hoofdgerecht
Er zijn mogelijkheden voor voor-, tussen- en hoofdgerechten; vergeet de garnituren niet. Daarnaast hebben wij ook snacks!

Vegetarisch
Dit jaar ook een geheel  vegetarisch menu samen te stellen.

 

Beef wellington

Beef Wellington

Een echte Kerst klassieker! Een mooi stuk ossenhaas die licht aangebraden is en daarna ingerold in serranoham en een paddenstoelen duxelles. Vervolgens komt er een buitenkant van bladerdeeg omheen. Deze hebben we voor 3 of 4 personen.

Het plateau is 32 verschillende koude hapjes op een plank. Wij zorgen voor de hapjes en de plank; u hoeft het alleen op tafel te zetten en te genieten. Geen werk, maar wel genieten!  Zie de plateau pagina voor meer info.

Partypannen

De partypannen hebben wij in twee maten: 70 en 140 hapjes en zijn verdeeld over 6 verschillende soorten. De hapjes die erin zitten zijn spareribs, grillworst, tv-sticks, mini kipsaté, en twee soorten balletjes. Lekker snacken tijdens het dobbelspel?

Er zijn verschillende pakketten voor de gourmet: keur, speciaal, voor kinderen én wild. Mocht u willen fonduen dan staat dat ook op dit gedeelte van de website. 

Vergeet uw sauzenbrood en salades niet! 

 

BESTELLING COMPLEET?

Heeft u een keuze kunnen maken? Graag bespreken wij uw bestelling in de winkel of aan de telefoon. Daarnaast is de webshop uiteraard mogelijk; let wel op de hoeveelheden en gewichten. 

Wij kiezen ervoor om uw kerstbestelling telefonisch of persoonlijk op te nemen i.v.m. foutgevoeligheid. Missende of verkeerde producten tijdens het kerstdiner zijn zowel voor u als voor ons heel vervelend.

Hoe werkt de webshop?

Wij willen u door middel van de website en -shop een beeld geven wat wij te bieden hebben deze feestdagen en daarnaast uiteraard ons vaste assortiment. Momenteel zijn wij druk in ontwikkeling met het online gedeelte, maar werkt het helaas nog niet altijd even soepel. Daarom even een begeleidend stukje tekst om er toch uit te komen.

  • Als u geen producten meer ziet door bijvoorbeeld te filteren is het makkelijkst om terug te gaan naar https://slagerijgleis.nl/webshop/ en hier de warengroep selecteren die u wilt gebruiken. Als u bij een product zit kunt u dan ook het beste bovenin de afbeelding op ‘WEBSHOP’ drukken
  • Als u alle producten wilt zien die in de de folder staan is https://slagerijgleis.nl/product-categorie/kerstfolder/ de place to be!
  • In deze pagina kunt u ook op verschillende afbeeldingen en koppen drukken om bij de bijbehorende webshoppagina’s te komen.

KERSTPAKKET op maat?