vlees zouten & kruiden. boter verhitten in platte braadpan. als boter goed warm is dan de lapjes aan beide kanten bruin braden. Vuur wat lager zetten en nog even laten liggen. In totaal ongeveer 6-7 minuten. dan is het lapje al gaar
Artikelnummer: 65
Categorieën: - EIVRIJ, - GLUTENVRIJ, - LACTOSEVRIJ, - MOSTERDVRIJ, - NOTENVRIJ, - PINDAVRIJ, - SCHAALDIERVRIJ, - SELDERIJVRIJ, - SESAMZAADVRIJ, - SOJAVRIJ, - SULFIETVRIJ, - VIS VRIJ, - WEEKDIERVRIJ, RUNDVLEES
* Neem contact met ons op om de precieze allergenen en ingrediënten te raadplegen
Loading...
Ingrediënten | rundvlees, ALLERGENEN:, GEEN |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Wees de eerste om “BAKLAPPEN” te beoordelen Reactie annuleren
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.