
De waarheid over vlees: waarom kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit
De waarheid over vlees: waarom kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit De Week zonder Vlees & Zuivel: een goed moment voor bewustwording Elk jaar roept de

Een smakelijk avontuur: Het ontstaan van een nieuw product
In het kader van het vak “Voedingsconcepten” heb ik mij gestort op de uitdagende taak om een nieuw product te ontwikkelen voor Slagerij Gleis. Het

Een kijkje in de wereld van rundvlees
Als het om rundvlees gaat, is het belangrijk om te weten waar het vandaan komt. Waar worden de dieren gehouden en hoe worden ze behandeld? Wij

Onze tips voor kip marineren
Door kipfilet te marineren kun je de smaak geven die jij lekker vindt. Daarbij is kipfilet marineren ook nog eens heel makkelijk. Bijna elke kip

Welk vlees voor stoofvlees?
Een van onze favoriete manieren om vlees te bereiden is stoven. Met stoven wil je natuurlijk ervoor zorgen dat het vlees van malsheid smelt in

Hoe kan ik het beste kip ontdooien?
Je kunt kip heel goed bewaren door het in te vriezen. Maar wanneer je het gaat eten moet je het wel eerst ontdooien. Er zijn verschillende